Avasok "gyöngye"

2012.01.27. 11:53

csercsab

Nem tudok röhögés nélkül elmenni a mellett, hogy Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnökünk, és milliomosunk, "megismervén a helyi gondokat" beköltözik Miskolcon az Avas lakótelepen egy panellakásba.

Látom, hogy megjelenik az öltönyében, és bőrönddel a kezében bekopog Kolompárékhoz, bemutatkozik, és megkérdezi, hogy "tezsvérem, lakhatom esetleg nálatok egy hétig? Szeretném megismerni problémáitokat!"

És Kolompárék befogadják Ferinek, sajnos nem örökre, így hamarosan viszontláthatjuk, az Öszödi beszéd kiszivárogtatásától folyamatos népszerűségét vesztő celebhím. A ValóVilág producereit kérdezném, hogy rendkívüli kamerázást nem terveznek-e az Avason? Ennél megfelelőbb helyzet nem is lehetne. Persze nem a biztonsági kamerákra gondoltam, hanem a Kolompáréknál bujkáló Ferinkre!

Feri most érezheti, hogy milyen a sanyarú sorsú panellakók élete! Milyen amikor a szomszédot kilakoltatják, devizatartozás miatt, pedig lehet, hogy ő éppen egy önkéntes beköltöző család prominens tagja lett. Elképzelem, hogy a főzőkonyhában kerülgeti egymást Kolompár és Fletó, vagy Feri épp az esti Barátok közt kezdi vasalni a másnapi ingét.

Én 20 évet éltem panelban, így tudom, hogy miről van szó! Vajon én megengedtem volna mondjuk, Horn Gyulának, hogy lakjon a kisszobában, és vigye vissza az üres vodkás üvegeket, mert hóvégéhez értünk?

Kedves Feri!

Én nagyon szeretném megismerni a hazudozó politikusok sorsát, és szeretnék beköltözni a villádba. Talán még Klárit is megtömöm néhányszor. Ne csüggedj! Küldök egy számot neked, a tezsvéreidnek, és az Avasiaknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr243900028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása