Napi zene 47.

2011.01.18. 07:00

vidi

A hétvégén otthon kicsit feljavítottuk a virágokat, kicseréltük a földet, átültettük némelyiket, ilyesmi.

A két gyerkőc, ahogy tudott részt vett benne, élvezték nagyon a dolgot, elfutkároztak a lépcsőházba, kurjongattak, vidámkodtak.

Pár perce zajlott a móka, mikor a felettünk lakó, aki történeten a házszövetkezet elnökének a felesége, a szerencsétlen hajótörött gyerekével (a gyerek van már vagy 20 éves és legalább 120 kiló, de állandóan az Anyja picsájában lóg. Egyszerűen gusztustalan a kölyök!) lejött és beszólt a gyerekeknek, hogy ne hangoskodjanak, mert nem tudnak pihenni.

Se köpni, se nyeli nem tudtunk, de szerencsére az Asszony jól reagált és kiröhögve őket, valamit mondott és eltűntek a picsába.

Délután 3-4 óra lehetett, el sem hittük, hogy van olyan primitív ember, akit ez, akárcsak egy cseppet is zavarhat.

Arról nem beszélve, hogy a vén kurva, a lépcsőházban folyamatosan cigarettázik, a férje meg tuti, hogy fosztogatja a ház közös számláját, mert semmi nem történik, pedig állandóan megszavazunk ezt-azt a közgyűlésen.

Ezeknek az elbaszott embereknek küldeném ezt a számot, dögöljenek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr662592337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása