Napi zene 3.

2010.11.22. 07:00

vidi

Hétvégén minimális időt töltök gép előtt, maximum némi hír és annyi, úgyhogy hétvégi napi zenét, csak ha kedvem és időm lesz rá akkor kaptok.

Hétfő van, igazi mocsok idő, nyálas, szürke, folyós, ami önmagában elég lenne egy kis ír muzsikához, de van még egy kis plusz töltet is.

Írország nemzetközi pénzügyi segítséget kért és az EU, mint mindig jóváhagyta a kérést. Hurrá!

Kicsit megvilágítva a dolgot, az ír pénzügyi bukta, nem szuverén adósságválsági zavar elsősorban, mint a görögöknél, itt a fő problémát az ír bankszektor okozta, amelynek élképesztő kinnlevőségei ragadtak benn az globális ingatlanpiaci buborék kipukkadásával tönkrement ír építőipari és ingatlanvállalatokban.

Nem okoskodva tovább, most, hogy a kelta tigris földbeállt és térden állva kuncsorog a pénzért, aki tud ebben a szutyok időben, vonuljon be egy meleg, füstös kiskocsmába és toljon az arcába egy korsó viszkit!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr982464714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása