Esernyő

2010.04.14. 08:52

vidi

Az esernyő fegyver és mint olyan teljesen felesleges. Esik némi eső és minden militarista köcsög előveszi ezt a szart és ezzel indul útnak. Ha kilép egy zárt helyről, azonnal kilövi a készséget, ha bemegy egy zárt helyre próbálja összerakni a cuccot, de a csöpögő víztől általában ez elég nehezen szokott sikerülni.

Az esernyő evolúció már ott tart, hogy a bot végi tányér már lassan ebédlőasztal méretű is lehet, sőt már rég óta egy kedvelt reklámhordozó is, ami még szánalmasabbá teszi az eszközt és a gazdáját is.

A magam közel 2 méter körüli magasságával többet hajolgatok esős időben, mint egy profi bokszoló egy egész meccsen, arról nem beszélve, hogy a látószervem állandó fenyegetettségben van. Az esernyő a természet cseppekben lehulló víz alapú erőivel szembeni védekezés trabantja, olyan, mintha fapapucsban cuppognánk át egy bozót tűzön.

Esernyősök, fizessetek kötelező biztosítást, veszélyben vagyunk!

A legszánalmasabb esernyő, amit valaha láttam.

 

Szánalomfaktor: (5/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr251919853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2010.04.14. 14:31:58

Öcsi!
Carcass esernyő az nem lenne gáz?
süti beállítások módosítása