Bajnai ’Flash’ Gordon miniszterenökbá múlt vasárnap jelentette be, hogy korrupcióellenes csomagot kezdeményez a kabinet.

A javaslat célja, hogy sokan legyenek érdekeltek a korrupciós ügyek felszámolásában, egymás feljelentésében és mindenki felett jelenjen meg egy irgalmatlan üvegpénisz, amit szopogathat kedvére.

A Miniszterelnöki Hivatal nyomatékosítva elgondolásait egy meghívásos pályázaton rendelet 386 db bőr aktatáskát egy hangszerkészítő bt.-től egységesen 300 ezer forintért.

 

Az aktatáskákat egy off-shore cégen keresztül ellátták számzárakkal 250 ezer forint darabáron, amelyekbe ezt követően belehelyezték az 1 millió forintért a hentesnél lefénymásoltatott törvényjavaslatokat ’A Közbeszerzési és Közérdekvédelmi Hivatalról és a tisztességes eljárás védelméről.’ illetve 500 ezer forint szabadon felhasználható költőpénzt és 250 ezer forint értékű étkezési utalványt.

Az aktatáskákat az éj leple alatt egy erre az alkalomra felkért rendezvényszervező kft. 50 millió forintért a parlamentben minden képviselő széke alá becsúsztatta.

A mélyen tisztelt képviselők a hétfő reggeli parlamenti munka megkezdése előtt a közszféra etikai kódex elvárásainak megfelelően a költőpénzt és az utalványokat behelyezték üvegzsebeikbe, míg a bőr aktatáskát a további közbeszerzési pályázatokra félretettek, hátha jó lesz erre-arra, hiszen tudják.

Hajrá Fiúk, csak így tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr111484241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása