Tény, hogy Roman Polanski megerőszakolt egy 13 éves kislányt Jack Nicholson házában, 1978-ban. (Vajon Jack is?) A lengyel származású Polanski, akire liliomtiprás miatt súlyos börtönbüntetés várt volna, még abban ez évben megszökött az Egyesült Államokból és Franciaországba telepedett le. Több mint harminc éve nem tette be a lábát amerikai területre, mert azonnal letartóztatták volna. Azokat az országokat is elkerülte, amelyeknek kiadatási egyezményük van az USA-val.

Most beszopta, ugyanis Zürichben őrizetbe vették! Hurrá! De miért akarja mindenki kiszabadítani?

"Tűrhetetlennek tartom emberileg, hogy több mint 30 évvel a történtek után egy 76 éves ember, aki nyilván semmiféle veszélyt nem jelent a társadalomra, és akinek művészi és emberi reputációja egyértelműen megalapozott, akár egy napra is börtönbe kerülhet" - jelentette ki az ügyvéd. Mi van hülyegyerek!

A blogunk messzemenően támogatja a rendezőbá kiadatását! Rakják három benga köztörvényes közé, akiknek minden este mesélhet a filmjeiről, miközben azok megtámasztják innen-onnan! Egy zongoristát és az oscar díját már most feldughatják a seggébe! Börtönbe vele! Hülye köcsög!
 

1 komment

Címkék: polanski

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr331419962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.10.07. 18:38:05

Aki Polanskit bántja, magát az Istent bántja. És nem örül neki, annyit elárulhatok. Mert minden tiszta madárból szabad ennetek, de amelyekből mégsem szabad közülök, azok a sas, a strucc, a karvaly és a pelikán: csucsuka.blog.hu/2009/10/06/vampirok_balja_10
süti beállítások módosítása