Hagyó "BKV" Miklós

2009.09.01. 08:10

vidi

Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes hétfőn lemondott a BKV szakmai felügyeletéről.

Hagyó „a szomszéd asszonyom főz rám” Miklós még a Főpolgármesteri Kabinet hétfő reggeli ülése előtt levélben értesítette Demszky „liberális város” Gábor főpolgármestert szándékáról, hogy nem akarja tovább felügyelni a közlekedési vállalatot. Mi van? Miről mond le? Eddig annyira jó felügyelt mindent, hogy izzanak az új buszok, épülnek az új metrók, mindenki könyörög, hogy tömegközlekedhessen, az emberek veszik a bérletet, az ellenőrök tudnak köszönni és beszélni, nem a hajléktalanoktól bűzlenek a járművek, meg amúgyis minden a legnagyobb rendben! Megcsináltam, működik, most már csinálja más, megtettem a dolgomat! Hogy is van ez, Miklós? Csak mellékesen a csodaszép Horváth Éva Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes szóvivője a BKV-nál is alkalmazásban állt a biztonság kedvéért. Biztos seggre pacsiztak is a Mikivel néha és együtt talicskázták haza a lóvét. Szerintem Gömbi Te mondj le és menj a picsába, vidd magaddal Gabit is és sakkozatok valahol a gőzben, hátha valaki betámaszt nektek hátulról! Szánalmasak vagytok!

Miki amúgy szereti a főváros, mindenhez ért és állandóan vigyorog mint a rohadt alma! Vérszánalmas figura! Raklap fost neki!

 

Szánalomfaktor: (5/5)
Szerintetek: (3/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr451352272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása