Az alábbiakban említett zenekar lemezeiről felesleges lemezkritikát írni, ugyanis mindegyik egy marék széklet, inkább nézzük összességében a munkásságot:

A zenekritikus elengedhetetlen feladata, hogy a kritika tárgyát (jelen esetben trágyát) végighallgassa. A Carcass együttes által mesterségesen előállított zaj egyetlen hangfoszlányának hallójáratba történő juttatása embert próbáló és veszélyes mutatvány (svéd orvos professzorok friss vizsgálatai szerint 42%-al növeli a fülrák kialakulásának veszélyét)

A banda egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy britek. Felelősségük a death-grind műfaj kialakulásában megkérdőjelezhetetlen. Előre megfontolt szándékkal elkövetett, emberiség elleni bűntettként értékelhető öt albumuk, melyek példányaid a zenekar 1996 évben történt sikeres betiltását követően nyilvánosan semmisített meg Józsi az úthengerrel. 2004-ben próbálkoztak még egy válogatás albummal, viszont raklap fosból nem lehet várat építeni.

Az unalmukban szüleik orvosi szakkönyveiből találomra kiollózott és összeillesztett latin kifejezések felhasználásával ügyetlenül próbálják titkolni szövegírói hiányosságaikat, ezért minden szempontból a csapatra leginkább jellemző kifejezés a beteges. A zenekar rajongóit, ezért fertőzöttként kezeli a társadalom, elszigetelésük a normális emberektől folyamatban van.

Jeffrey Walker nevű énekesnek kinevezett közveszélyes idióta hangjával például tököt lehet repeszteni (hasznosabb tagja is lenne a társadalomnak, ha e képpen kamatoztatná adottságát) Írhatnék még a többi köcsögről is, akik a színpadi vonyítást próbálják meg kísérni hangszerekkel hangszeres tudás nélkül, de értelmetlennek látom a karakterpazarlást erre az ovimetál csőcselékre.

Ha valaki netán találkozik bármilyen hanghordozóval, amely a Carcasstól egyetlen hangot is tartalmaz köteles beszolgáltatni a helyi hulladékégetőnek.

1 komment

Címkék: carcass

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr921339890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi 2009.08.26. 15:33:17

Carbonized Eyesockets

The pungent aroma of hot, bubbling, molten gristle
Blends with the stench of hot, singeing flesh soldered to liquid muscle.
As the cornea is pierced and fried sizzling retina
Burning and spitting on the now blackened, charred fovea

Holes of crumbling carbon are all that are left
Charred eye-sockets of hot scorched flesh

Fusing symblepharon, your flesh turns into coke
Extravasative gunge now black, pungent smoke.
Charred eye-sockets - horrifically pernicious
Your sight irreparable by your optician

Once flowing blood is now dried, resembling black pudding
Now all that bleeds is a slow trickle of hot, sticky muscle.
The sclera is a lump of carbon burning on smouldering membrane
Your eyeballs are blistering, your optic nerves now aflame.

ez egy diszkrét Carcass szám, teljesen érthető szövege!