zöldséges

2013.09.16. 16:32

vidi

Nem bírok lerohadni Adamo tesó pár napja hozzám intézett leveléről, amikor beszúr egy idézetet valakitől, aki és ami: "Ez a cikk méltó a blog nevéhez. Nem tudom, ezek az indulatos, ámde buta emberek miért érzik úgy, hogy feltétlen írniuk kell... Pedig nem kellett volna... Egy latin szentencia szerint: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. - ezt gondolom erről a szegény bloggerről is"

Na azóta működtetek zöldséges standot és mérlegelem a lehetőségeket, hogy és hogyan.

Egyébként ma van a nagy nemzeti paszternák nap, ami egyfelől a nagy nemzeti paszternák születésnap a zöldségeskerttől a komposztálóig, de másfelől a felebaráti szeretet örökbecsű ünnepe is ez, ami csak a szeretetről szól és csak is arról. Loholsz az utcán, tereken, réteken, Sajó parton, partokon, mocsárban és felebarátodként megölelsz mindenkit és hirdeted a szeretet mindenható erejét, mert te is, mert téged is. 

Ha rébuszokban beszéltem volna, még mindig sörök akik tolják nekem a megfejtést, hogy kire és miért?

Ja és zene az agyhallottnak, és utoljára is én kérek elnézést!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr545517324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása