Napi zene 132.

2013.09.12. 11:16

adamo.blind

Szerencsére ismét pofára estek a statisztikai mutatók, de jól tudom, hogy azért még így is vannak páran, akik benéznek erre a blogra. Ők meg aztán ne csak a hazafiaskodást lássák, ezért visszatérünk egy kicsit a mi valóságunkba, meg amúgy is elég régen "napizenéltünk" már.

A muzsikát természetesen jobban szeretjük mindennél, és egy vezércsillag, egy cél is kell, hogy legyen előttünk, melyet hűen követve eljuthatunk oda, ahova.

Mai választásom egy Dead Letter Circus nótára esett, amely az ausztrál banda augusztusban megjelent második nagylemezén található. Kicsit sok a szinti, meg egy cseppet egy kaptafák a dalok, ha az ember először hallgatja végig a The Catalyst Fire című albumot, de szerintem ez a Lodestar egy elég príma kis szerzemény.

Ezúton üzennénk Tökinger barátunknak is, hogy azon nyomban izzítsa újra a Napilaci oldalát, mert olyan idegesek leszünk, hogy a végén még mi is abbahagyjuk a blogolást.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr285508663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása