Észrevétlenül telnek a napok, hetek és most már a második hónapot is ki lehet pipálni ebből az évből.

December végén elkezdtem valamit. Igazából magam sem tudom megmondani, hogy mit, és miért. Csak jött az érzés, mint a vadon élő állatoknak 2004 karácsonyán, hogy minél hamarabb menjenek Sri Lanka szigetének legmagasabb pontjaira, így túlélve az egy-két óra múlva lecsapó, több ezer emberi áldozatot követelő cunamit.

Ennek megértésére ajánlom Eckhart Tolle Új Föld című könyvét, de akár annyit is mondhatnék, hogy jobb, ha mi irányítjuk a dolgokat, és nem a dolgok minket.

Hál’ Istennek ebben a mai rohadt világban legalább a zene még nem mérgező, így abból aztán annyit adagolhatunk a kis fejünkbe minden nap, amennyit csak akarunk.

Nincs mese, mondhatom, hogy az elmúlt 2 évem legnagyobb felfedezettje most a Mastodon, amely zenekartól most nem is tudom kiválasztani a legjobb dalt, így megkapjátok a teljes tavalyi PinkPop-os koncertjüket!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr15111302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi 2013.03.04. 16:13:38

nekem mindig igazad van baszod:-) maszti ezerpont... az meg, hogy dobolj és énekelj egyszerre az kődurva......

adamo.blind 2013.03.04. 17:37:51

@vidi: Valóban zseniális! Brent Hinds meg egy állat!
süti beállítások módosítása