Gyerekszáj

2013.01.15. 21:24

adamo.blind

Biztos vagyok benne, hogy legtöbben már ismerik ezt, de én mindig szétröhögöm magam, ha meglátom.

Akik viszont mégsem olvasták eddig, azoknak itt van az a kis összeállítás, amely gyerekek sajátos véleményeit szedi csokorba arról a témakörről, hogy vajon kik is azok a kurvák! Íme:

Eszti (8 éves):
A kurva az az, aki nem tud rendesen parkolni, apu szerint.

Zsófi (6 éves):
A kurva? Az egy csúnya szó, amit apu mond, amikor nem megy a számítógépe.

Peti (7 éves):
A kurva az egy olyan néni, aki olyan bácsikkal alszik, akik nem tudnak egyedül elaludni, mert félnek a sötétben.

Bécike (7 éves):
A kurva az a Fradi, mert apa mindig azt mondja, hogy: "Az a kurva Fradi!". Bár nem tudom, hogy mi az a Fradi, de biztos az is nagyon csúnya szó.

Csilla (6 éves):
Apa szokta mondani, amikor nézem a barbis mesét, hogy: "Már megint ez a rózsaszín kurva vernyákol a tv-ben!". Én ilyenkor mindig sírok, és anya megvigasztal, majd azt mondja, hogy a barbi nem is kurva, viszont apa egy köcsög. A köcsög pedig az a váza, amibe anya virágot kap, de nem tudom, miért mondja ezt apának, hiszen apa nem is váza.

Botond (7 éves):
A kurva az az, aki nagyon ki van festve, és nincs pénze ruhára. ezért áll az út szélén és kéreget az autósoktól pénzt ruhára.

Petra (6 éves):
A kurva az egy olyan néni, aki csak este dolgozik, mert akkor jönnek haza fáradtan az apukák és ő beszélget velük. Én is szeretnék majd kurva lenni. (Itt anyuka hanyatt esett...)

Dénes (4 éves):
A kurva az a szomszéd kutyus, mert hajnalban ugat és apa mérges lesz ilyenkor és azt mondja, hogy megöli a kurva kutyát. Szerintem a kurva az egy kutya fajta, mint például a kuvasz, csak hangosabb.

Brigi (7 éves):
A kurva az az, aki pénzért szexel. Ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem aput. De nem tudom, mi az a szexelni, mert azt már nem magyarázta el.

Viola (5 éves):
A kurva az a nagynéném, mert anyáék mindig azt mondják, hogy már megint jön kölcsönkérni az a kurva, és akkor megjön a nagynéném. (Szülő a gyereket a tékából kirángatja, saller repül...)

Zolika (6 éves):
A kurva az olyan néni, aki letolja a bugyiját, és megmutatja a punciját, aztán elszalad!

Adri (7 éves):
A kurva az az, aki ilyen nagy terepjárókból száll ki, szőke haja van, csizmája, nem tud rendesen tankolni és mobiltelefonál. (Mondja ezt úgy, hogy mellette áll az anyja, aki szőke, csizmában van, mobiltelefonál és a téka előtt áll a Lexus terepjárójuk.)

Pistike (6 éves):
A kurva az egy olyan néni, aki pénzért ad puszit. Anyu ingyen ad, tehát anyu nem kurva.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr715020527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása