Napi zene 126.

2012.08.29. 15:21

vidi

Ma lenne született Michael Joseph Jackson 54 éves, ha meg nem halt volna 3 éve, pedig de. Vata barátom szokta mondani, a popkirályabá szegény aranyos néger kisfiúként született és kínai öregasszonyként halt meg, tehát ha valaki földönkívüli, ő tutira az. A plasztikai sebészek aranybányája, a gyerekek (rém)álma, a vidámpark igazgató tényleg nagy forma volt, ontotta a slágereket, irgalmatlan számú lemezt adott el, úgy táncolt, mint ő, volt sok cipője, de csak egyet hordott és nem utolsósorban, ő vette a legtöbb fehér frottír zoknit walmart-ban.

Jackson az egész világ zenei kultúrájára óriási hatást gyakorolt, ám az enyémre nem, de van egy száma, amit nagyon csipázok, mert minimalista és beleszarós, amit a klip is csak tovább fokoz, a kötelező jó nőről nem is beszélve. Akkor szóljon a mai rendhagyó napi zenénk, hátha.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr504739724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása