Állítólag én vallásos, pontosabban keresztény, még pontosabban katolikus vagyok, vagy nem? De! Persze papíron és a eddigi tetteimben is vannak katolikus elemek, Isten szeret engem, vagy nem, nem tudom, de le is szarom. Én majdnem mindenkit szeretek, a gyerekeimért és a családomért ölni tudnék, de a sok szar, ami a fehér folyosón a kétszárnyú ajtó előtt folyamatosan kifolyik, az már egyszerűen gusztustalan. Father! Forgive me , I am a worm...

Pár hete a folyamatosan pörgő, az ország mentő kétharmad bekebelezte Országgyűlés addig variált, amíg újabb 18 egyházzal bővítette a hivatalos egyházak körét az a korábbi 14 egyház után. Ez annyira vicces, hogy már hivatalosan is több, mint harminc egyház van mifelénk. Tisztára mint a teszkóban, bemész, keresed az Istened, lelki szemeiddel meglátod egy instant egyház dobozán, megveszed, hazamész, kibontod, felkevered vízzel, magadba szippantod (persze csak akkor, ha még nem nyomták előtte le a torkodon gyerekkorodban!) vigyorogsz mint a rohadt alma, hiszen megtértél, de hogy hova, az teljes homály?

Isten szeret téged, ez annyira csodálatos és akkor mi van? Ha bent lakik a szívedben, akkor miért nem szeretsz mindenkit és mindent? Miért lopsz, csalsz, hazudsz? Miért vagy agresszív köcsög? Miért vered a gyerekedet? Miért vagy pedofil, gyökér, fasz? Most folytassam!

Egyébként elképzelem, ahogy a jóságos, ámde tudathasadásos Isten ott ténfereg fent a fehér folyosó végén, a kétszárnyú ajtó mögött és próbálja eldönteni, hogy éppen kicsoda, hova kell mennie, mit kell figyelnie, hogy áldjon vagy verjen, vagy csak nézze azt a sok idiótát. Ott áll és magába roskadva töpreng, hogy most Isten vagy Allah vagy Jehova vagy Jahve vagy Buddha vagy Krisna vagy Ráma vagy Manitu vagy csak egy matuzsálem, aki már nagyon unja az egészet. Aztán odaszól valamelyik elképzelt virtuális fiának: Figyu Jézus, most ne trükközz itt össze-vissza, inkább mond meg, hogy most éppen ki vagyok, kezdek begolyózni? – Hagyd Fater, aludj inkább egyet, ezek ott lent úgyis kezelhetetlenek!

Lássuk szép sorrendben az utóbbi pár hónap/hét történéseit, amik lassan, de biztosan teljesen lenullázzák a katolikus egyház egyre kevésbé érezhető tekintélyét, nem is beszélve az Szentszék elrohadásáról.  Íme a tények, mindenki vegyen a kezébe egy vödröt és nyugodtan kezdjen el hányni!

Németország (XVI. Benedek pápa szülőhazája): A berlini Canisius jezsuita elitgimnázium(!) paptanárai a hetvenes és nyolcvanas években legalább félszáz alkalommal zaklattak szexuálisan és rontottak meg diákokat. Eddig közel 300 vád, 27 érintett egyházkerület. A pápa testvére Georg Ratzinger által vezetett regensburgi dóm gyermekkórusa is érintett, a kórus volt tagjai rendszeresen veréseknek és szexuális zaklatásoknak voltak kitéve.

Írország: Az ország szinte minden katolikus iskolájában és  árvaházaiban évtizedeken át vertek és erőszakoltak meg gyermekeket. Sean Brady bíboros beismerte, miután 1975-ben egy pedofil pap megerőszakolt két diákot, ő is jelen volt, amikor a két szerencsétlen áldozatot megeskették, hogy nem beszélnek a dologról. A pedofil pap persze tovább dákózott, egészen a 96-ig, amíg végre letartóztatták és elítélték. Slusszpoén (bocsánat), de még mindig Brady bíboros vezeti az egyházat.

Amerika: Erről inkább nem beszélek, mert itt már évek óta folyik a takony! Itt például annyira nagy a szemét, hogy akit elítélnek, az is folytathatja később a hivatását (lásd. a gyökér Stephen Kiesle).

Belgium: Roger Vangheluwe volt érsek két éve lelkiismeretére hivatkozva elismerte, hogy szexuálisan molesztálta két unokaöccsét, beismerte, hogy eltévelyedett és meggyónta bűneit. Azóta több, mint 500 ember jelentkezett, hogy tanúskodjon a katolikus papok ellen, akik szexuálisan zaklatták és bántalmazták őket az elmúlt évtizedekben.

Amúgy a fejétől bűzlik a hal. Joseph Ratzinger még bíborosként Hittani Kongregáció vezetőjeként 1985-ben az egyetemes egyház érdekeire hivatkozva majdnem négy évig halasztgatta, hogy leváltsanak egy gyermekeket szexuálisan zaklató papot.

Itt azért bedobnák egy diszkrét megjegyzést: Csak a Vatikán dönthet arról, hogy a molesztálással vádolt és bizonyosságot nyert ügyek tekintetében kizárja-e avagy sem az illető papot!

Itt ne álljunk meg, inkább folytassuk!

Spanyolország: Hosszú évtizedeken át elképesztő fifikásan, előre kidolgozott forgatókönyv szerint raboltak el újszülötteket papok, apácák és az őket segítő orvosok a spanyol kórházakban. Becsléseik szerint ez írd és mond több, mint 300 ezer gyereket vettek el a vér szerinti szüleitől.

A botrány természetesen szorosan kapcsolódik a katolikus egyházhoz. Az egyházi közösségekben a papok és az apácák listákat vezettek a gyermekre váró hithű szülőkről, majd a beavatott orvosok segítségével szervezetten lebonyolították a gyerekcserét. A gusztustalan gyerekkereskedelmet üzletszerűen bonyolító papok és apácák elmondásuk szerint elsősorban erkölcsi okok alapján ténykedtek, hiszen a gyerekeknek sokkal jobb, ha nem megbízhatatlan szülő(k), hanem a hagyományos, konzervatív keresztény értékeket képviselő család, de ne felejtsük el, ezzel persze elképesztő mennyiségű pénzt is összegyűjtöttek.

Olaszország: Korrupció, érdekharcok, XVI. Benedek személyi komornyik kiszivárogtatás, vatikáni bank pénzmosás, matyizó bíborosok, belső hatalmi harc, roskadozó Szentszék. Teljes összeomlás, totális bizalomvesztés. Pár napja a komornyikbá több órán keresztül sorolta, pontosabban 35 oldalon keresztül részletezte a vizsgálóbíró előtt a fost, a szart, a korrupciót, a mocskot, amit látott.

Magyarország: Az katolikus egyház szócsöve, az Új Ember című remek újság szerint Magyarországon akkora a jólét, hogy nem lehet látni a tetejét, ugyanis: "Amíg egyesek éppen csak megkóstolt húsételt, tejszínhabtól roskadó édességet küldenek a moslékba egy hanyag mozdulattal, addig mégsem lehet olyan nagy a baj..."… Beszarok

Egyébként mivel István vagyok, megvan az augusztus 20. is, mint ünnep, no de azért ne szenteskedjünk itt sem, mert a lényeg az, hogy ezt is emberek osztják, ami alapból gyanús, meg amúgy is….

Most komolyan, milyen szent ember az, aki a nagybátyját felnégyelteti, a rendes temetést is megtagadva tőle, a másik nagyra törő rokont elsötétíti egy diszkrét fülólmozás keretében, köves korbáccsal zavart mindenkit a Dunába, hogy attól jobb legyen, eltemet ezt-azt élve, halva mert nem úgy gondolja, ahogy ő, illetve más tollából osztja az intelmeit, mert okos vagy nem… Én szégyellem magam!

Egyébként Boldog Ünnepet Keresztény Magyarország!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr954724351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása