100

2012.05.25. 13:27

vidi

100 éve született a mai napig megnosztalgiázott mocsok, a puritán gyilkos, a világ legkeményebb puhadiktátora, az orosznyaló csicska, akinek csak azért nem írom le a nevét, mert rühellek mindent ami vele és az általa képviselt eszmerendszerével kapcsolatos. Egyébként remélem hamarosan utánamegy a nyomorult pufajkás köcsög haverja is ("Vegyék tudomásul az elvtársak, hogy … elvtárs nélkül nincs kibontakozás, nincs magyar jövendő" - H.Gy.), lenyalják egymást és együtt rohadnak örökre, valami pokoli pöcegödörben, miközben demokrata óriásfarkúak zaklatják őket, két politikai kivégzés között.

Az ünnepi képünkön, a mi beteg faszunk jobb oldalon, a beteg faszunkat és sokáig minket is csicskáztató elmeháborodott a bal oldalon, a nyálas-nyelvek pedig középen, a sejtelmesen derengő vörös csillagos, sarló-kalapácsos homályban!

Hányjatok velünk, eme remek ünnepen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr514545679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2012.05.26. 12:24:08

tudtam én, hogy köcsög vagy!
süti beállítások módosítása