Szabadságharc

2012.01.13. 14:52

vidi

Nagyon kellemes érzés, ha utálják az embert, olyan megnyugtató, ha mindenki szerint egy köcsög vagy, de a legkellemesebb, ha számodra nyomorult senkiházik ítélnek meg így, aki a levegővételen kívül mindenre alkalmatlanok.

Ez személy szerint roppant vicces és szórakoztató, én rohadtul élvezem, de mikor egy egész országot hoznak ilyen állapotra, akkor már igencsak más a helyzet. Amikor a szabad önrendelkezési jogot bekorlátozva, egyre élhetetlenebb keretek közé szorítva teszik kísérleti alannyá az embert, ráadásul mindezt nemzeti szabadságharcnak feltüntetve, akkor már kurvára nem tréfás a dolog.

Amúgy meg ki az a beteg fasz, akinek az a nagy nemzeti szabadságharc, hogy tönkreteszi azzal az a nemzetet, amiért állítólag harcol.

Én nem tudom, mi lesz, de csak ha azt megnézzük, hogy a 10 éves államkötvény hozama pár hete már átlépte a lélektani 10%-os szintet és már 8 % körüli hozamszintnél is fenntarthatatlan az adósság finanszírozása (ez matematika), teljesen nyilvánvaló az országcsőd lehetősége, egyéb húsbavágó dolgokról nem is beszélve.

Persze felélhetünk minden tartalékot, eladhatjuk kilóra az országot és az állampolgárait, amivel kihúzhatjuk még egy ideig, de ennek semmi értelme. Ha nem csinálunk valamit, akkor ennyi volt, bukta.

Ebben az a legrosszabb, ha nem vigyázunk, ez még az idei világvége előtt bekövetkezik.

Ez olyan, mintha Rambo a vérben tocsogó küldetése után vagy akár közben saját magát is legyilkolná.

És csodálkoznak, ha az ember iszik!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr323542809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása