Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom!" (Vata)

Adamo kereste a másnaposság témát a blogon, de nem talált semmit. Persze, hogy nem, mert a blog nem iszik, vagyis sohasem másnapos! A blog szerkesztőbái (mindegyik egy köcsög elbaszott lúzer!) nem, pontosabban ésszel isznak. Egy nyelet sör, néhány csepp unikum, egy laza kisfröccs és annyi! A másnaposság meg nem úgy van, hogy mindig sikerül, ahogy Miklóska (Innen is jobbulást neki!) mondá vala (Adamo remélem már jattoltál a Keresztapáddal, mert ha nem picsán rúglak!). De visszatérve a citált témához, nekem mint gyakorló versenyzőnek egy javaslatom van:

„Ne legyél másnapos, de ha már az vagy, akkor legyél férfi és tedd a dolgod, ne nyavajog, azt meg ki ne merd ejteni a szádon, hogy többet nem iszol!”

Itt jegyzem meg, hogy kurva jó dolog berúgni, mert addig se gondolkozol, variálsz és mellesleg jól érzed magad. Az meg, hogy másnap szar, élő halott vagy belefér, mert ettől szép az egész!

Adamo IGYÁL!!!

Ui.: Amúgy egy óriás bögre kakaó, ahogy Anya csinálj, az csodát tesz! Menj át és próbáld ki! (Hivatkozz rám:-))

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr343355702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása