Bugyinvázió

2011.11.05. 15:14

adamo.blind

Vészhelyzet van, mivel úgy látom Vidi annyira el van érzékenyülve, mint egy tinipicsa benedvesedett bugyija a legújabb Justin Bieber sorlemeztől.

Nem baj, ezt szeretni és tisztelni kell. Magam is megéltem az ilyen helyzeteket fiatalabb koromban, és nagyon kellemes érzés, ha újra fel tudjuk néha melegíteni azt a bizonyos töltött káposztát.

Szinte egy az egyben bemásolhatnám Vidi előző posztját, csupán a Megadeth-eket kéne Metallica-kra/Pearl Jam-ekre, és a Mustaine-eket Hetfield-ekre/Gossard-okra cserélni.

Máris megkapnánk az én csurgó bugyimat is! Mindenkinek van egy hőse, akiben ha felfedezzük a saját arcunkat, akkor még jobban el tudjuk viselni a körülöttünk lévő szart.Hallgatod a kedvenc dalaidat és érzed, ahogy az erő megszáll! Fantasztikus!

Nincs több hozzáfűznivalóm!
Beethovan a zene Mozart-ja!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr433356033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása