Polgármester Úr

2011.09.27. 10:22

vidi

Rocky fiamék tejesdoboz gyűjtésbe fogtak az óvodában, mert az vidám móka és a környezettudatosság jegyében pénzt is kap érte az óvoda.

Az akció rendesen megmozgatta a kis zsenim fantáziáját és tollba mondott egy laza kis levelet a polgármesternek, már csak úgy miheztartás végett, hogy tudja, hol a helye.

Akármikor elolvasom sírva röhögök, mert ez egyszerűen zseniális.

"Kedves Polgármester Úr!

Kérlek szépen, hogy beszélj a munkásokkal, arról, hogy melyik néni és bácsi jön el a tejesdobozokért, mert szeretném tudni, hogy kik fogják lemérni. Mert remélem, hogy nem álruhában Joker jön, mert neki van polgármester álruhája is. Ha kiderítetted, akkor kapsz tőlem egy ajándékot, egy finom édes almát.

Ha nem teljesíted, akkor hívom a rendőrséget. Én nem viccelek.

Én nem viccelek és van két robotom (és ha a sárgát átalakítom, akkor van egy nagy lövője is, úgyhogy vigyázz polgármester, mikor erre jársz) és ha nem teljesíted, akkor még készítek egy méhecskefullánkot is.

Kedves Polgármester Úr, ha erre jársz a robotjaim rádlőnek és elfutsz a vidámparkig!

István Domos Pityu Szuperhős Nyomozó Földmunkás Barni legjobb barátja"

Aztán Duda tesója lezárásként feltette az i-re a pontot: "Süti kalaposfejű büdi!"


Ui.: Apa ez még csak egy piszkozat, ne küldd még el a polgármesternek, mert még mellékelni kell hozzá Pityuról egy videót is.

Még nem küldtem el!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr293259669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása