Egyszer volt, hol nem volt: volt egyszer egy székesfehérvári zenekar, a Cadaveres De Tortugas.

Szerintem már többször is szóba hoztuk Őket itt a blogon, és azzal sem mondok újat, ha elárulom: 12 évesen a CDT alapján jöttem rá arra, hogy bizony léteznek még bandák kishazánkban a Tankcsapdán kívül is.

Aztán ahogy a kis lelkesedésem és rajongásom egyre csak nőtt a zenekar iránt, úgy súlyosbodtak el a bandán belüli konfliktusok, amelyekre nem térnék ki részletesebben, mivel teljes meggyőződésem, hogy a basszusgitáros-énekes-frontember Persoczki "Perso" Gábornak még mindig szívügye a dolog.

A feloszlást követően a csapat 2/5-öde megalapította a Cadaveres-t, a többiek (Viniczai Szabolcs - dob, Kecskés Péter - gitár, és a már említett Perso) pedig a Mangod Inc-et.

Részemről nem is volt kérdés, hogy melyik csapat rajongótáborába igazolok, hiszen egyértelmű volt, hogy a Mangod magasan viszi a pálmát. Koncerten látva Őket, talán azon kevés zenekarok egyike, akik eszméletlen módon élvezik az előadást, ezzel mosolyt csalva a rajongók arcára is, megszámlálhatatlanul sok élet közeli élményt ajándékozva.

Szóljon az egyik sláger a Near Life Experience albumról.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr983154476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi 2011.08.15. 10:54:46

Bedlam és CDT turnét sosem felejtem el! Olyan fiatalok voltak, hogy az hihetetlen (RIP Zsombi)! Vigyori Perso egy állat!
süti beállítások módosítása