Napi zene 110.

2011.07.20. 10:55

vidi

A napilaci-ék elképesztő zeneimádata, az amúgy sem gyenge zenefanatizmusomra igen jó hatással van és legalább annyira pörgeti, mint mostanság a légkondik a villanyórákat.

Komolyan kezdek már megrettenni magamtól, hogy mennyi zenét hallgatok. Szerencsére a mennyiség nem megy a minőség rovására, sőt.

Egyébkén én mániákus ismétlő zenehallgató vagyok, ha beugrik valami az agyamba, akkor van, hogy napokig le sem szakadok a témáról. A legújabb, vagyis újra képbe került társaságom, főként a Hegyaljás koncertjük és a közelgő új albumuk kapcsán a Mastodon.

Komolyan tegnap is egész éjszaka a crack the sky-t dúdoltam magamban: Deep withing the endless void Searching for a sign…Strike the shepherd Sheep will scatter Mountains of despair…Weight of worlds is on your shoulders Hear the voice of gold…Desperate heathens flock to sirens Guard your heartache well…Please tell Lucifer he can't have this one Her spirits too strong…

Hallgassátok meg ti is! ZSENIÁLIS!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr403082797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása