Keith Mina

2011.07.15. 14:28

vidi

Mai hír, hogy Keith Caputo az egyik legnagyobb, de méretre a legkisebb (157 cm) rock and roll énekes hosszú és embert próbáló vívódás után nővé operáltatja magát.

"Male to female transsexuals like me are the women who give up male privilege for femininity! Threaten the patriarchy!" - Twitter.com/KeithMinaCaputo

Ez természetesen nem baj, az ő élete, azt csinál, amit akar, de a bátorsága és őszintesége mindenképpen elismerésre méltó.

Keith Mina néven fog tovább futni, én mindenképpen szurkolok neki, mert már a Life of Agony-ban is roppant kedveltem karizmatikus személyiségét, de igazán a szóló dolgai ihlettek meg, ahol már teljesen kibontakozva, kifejezetten elgondolkodtató és csodaszép muzsikát csinál. Igazi művészlélek, aki a szívét-lelkét beleadva, katartikusan éli meg a zenét.

Először szóljon egy LOA klasszikus, a Weeds!

'...These weeds have grown where the sun once shown And I can feel it ... This space between us...'

Ez pedig a 2008-as A Fondness For Hometown Scars szólólemezéne Got Monsters című száma, tavaly készült belőle egy zseniális klip Niko Bikialo rendezésében, amiben nem lehet nem észrevenni és meghallani a mára egyértelműsített identitásválság okozta lelki vívódást.

Bónuszként, pedig egy elképesztően príma AIC feldologzás, csak az igényeseknek!

Nem tudok mit mondani, respekt Uram/Hölgyem!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr863070116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása