Felőlem a kaptárát azzal méhezteti minden menyecske, akivel és amivel akarja, persze a legények is szabadon dugdoshatják a nőmérőjüket ide-oda, a lelkük rajta, de én nem variálnék, inkább maradok a falu hossza.

Most, hogy lement a meleg méltóság napja vagy menete, kinek, hogy tetszik, mi is emlékezzünk meg a napi zenénkben a radiátorokról.

Mivel a morcos zenéket szeretem, teljesen egyértelmű, hogy ki legyen a kiválasztott. Emberünk, a kézzel hegesztő kopasz örökmozgó törpe, a sipítozás nagymestere, a szegecs kapitány, vagyis Rob Halford, a metál egyik meghatározó énekese.

Hot Halford Judas Priest nevű zenekarának, talán legismertebb számát küldeném a hőközpontban dolgozóknak, megemlékezvén eme remek és vidám napról.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr833003065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása