Születésnap!

2011.06.07. 16:37

vidi

Egész napos projekt cicizésen kicsit kikészül az ember, még jó hogy a hordozhatómmal aktív tagja maradok ilyenkor is a virtuális világnak, de azért írogatni, főleg így a blogra, maximum a szünetekben (nincs sok) tudok.

Ma pedig igen nagy nap van, kérem szépen tisztelettel!

A két elképesztően szép és okos fiaim, elképesztően szép és okos anyukájának, a feleségemnek ma van a születésnapja. Standing ovation!

Az én kedves feleségem elképesztő Iron Maiden rajongó!

Van egy könyv, ami megfogott, a zenekarról szól és tőlem kapott, bevallom én is pofátlanul elolvastam persze és meg kell hogy állapítsam, hogy a kitartás, az áldozatos és következetes munka iskolapéldája az egész, amit Steve Harris és csapata véghezvitt és eddig bármilyen fenntartásomat is volt, azt teljesen eltüntette, nem mintha nem szerettem volna eddig is a muzsikájukat.

Befejezve velős és értelmetlen gondolataimat, pontosabban a felvezetésemet, szóljon egy olyan klasszikus, egy olyan koncertről, ami egyszeri és megismételhetetlen (olvassátok el a könyvet ti is!). Mindenkinek figyelmébe ajánlom a kedvenc gitár szólómat, amit Yanik ereszt el 5:00-tól, na az mindent visz!

Isten éltessen Anyu! (Most szóltak: István kezdünk!)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr912964969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása