Tres Mts.

2011.05.30. 12:06

adamo.blind

A mostanában beszűkült zenei tudatállapotom keresztmetszetén csak a Pearl Jam zenéje fér át, amelyet én különösebben nem bánok, mert hát az ember azt hallgassa, amit szeret. Bár facebook-on már biztos szidják a fajtámat, hiszen mást oda sem szoktam posztolni, csakis egy-egy klasszikust néha a már említett seattle-i ősbandától.
Hál’Istennek olyan zenei talentumok alkotják a zenekart, akik a szóló karriert sem vetik meg. Ebből fakadóan már az énekes Eddie Vedder és a ritmusgitáros Stone Gossard is maga mögött tudhat egy-egy szólólemezt. Előbbinek holnap jelenik meg a második ilyen korongja, Ukulele Songs címmel.
De hogy tovább táguljon a spektrum, itt van nekünk a drága basszeros Jeff Ament is, aki összehívta két jó barátját, és megcsinálták a Tres Mts. nevű bandát.
Ha senki nem vár tőlük világrengető új zenei megoldásokat, akkor annyira nem is lehet csalódni bennük, bár az eredetileg basszusgitáros foglalkozású dUg Pinnick itt gitározik, és hát valljuk be: elég maszatosan pengeti a hangszert. De az énekhangjába nem lehet belekötni.
Az eredetileg trióként működő csapathoz (a harmadik tag a dobos Richard Stuverud) session-ként csatlakozott a Pearl Jam szólógitárosa Mike McCready is, amely szintén egy jó ötlet volt a srácoktól.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr412942973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása