Hajrá 'péter!

2011.05.17. 12:17

adamo.blind

Nem igazán szoktam követni sem a nagyvilági, sem a helyi foci történéseit, de egy múltheti végeredmény igencsak szemen szúrt, amelyre tegnap este Tiborca barátom is felhívta a figyelmem.

Kisvárosunk, Sajószentpéter - az idei szezonban még veretlen - csapata 13 - 0-ra (félidőben 8 - 0) verte el Bükkszentlászló válogatottját, ezzel olyan cumit adva a szegény vendég brigádnak, hogy olyat még a deepthroat.com-on sem sűrűn látni.

A poén az egészben leginkább az, hogy ugyanabban az időben a Diósgyőr is meccsezett a pár kilométerrel odébb lévő Kazincbarcikán, és Bükkszentlászló csapatának a kétharmada úgy döntött, hogy a saját mérkőzésük helyett inkább a Diósgyőriét választják. Azt, hogy milyen célból - szurkolás, italozás, kurvázás -, már nem tudjuk, de a felnőtt meccs előtti  szokásos ifis megmérettetés elmaradt, mert a vendég csapat konkrétan meg sem jelent.

Ezen kívül már csak az edzői nyilatkozatok voltak viccesebbek, amelyben a bükkszentlászlói elnök, Szabó László a következőket mondta:

"35 tagú kerettel indultunk el Miskolcról, de 24-en elfelejtettek leszállni Péteren és Barcikáig mentek. Azt, hogy a DVTK meccsére, vagy a gerincüket kezelni, nem tudom... A hirtelen kapott 8 gól megzavarta a csapatot, és már nem tudtunk fordítani."

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr82910839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi 2011.05.17. 12:21:19

"Szabó László, a Borsod megyei II. osztályban szereplő Bükkszentlászló edzője csapata 8-1-es veresége után a bíró sportszeletével volt elfoglalva:
– Sok sérült miatt kevesen maradtunk, de ha a játékvezető a nadrágjában hordja a sportszeletet, nincs értelme játszanunk – mondta a szakember."
süti beállítások módosítása