Raklapfos news

2011.05.16. 11:14

adamo.blind

Csodálatos hétvégét tudhatunk magunk mögött. Ha csak egy rövid időre is, de Vidivel újra, együtt belevetettük magunkat a rock and roll életbe, és el is toltuk az arcunkat egy hibátlan Subscribe koncertre, ahol mindent és mindenkit szétrúgva igencsak jól éreztük magunkat.

A gitároktatás is jól sikerült. Se!

Mindezek mellett amúgy remélem, mindenki tisztában van azzal, hogy az idei Hegyalja fesztiválon a Guano Apes is a tiszteletét teszi, ami szerintem kihagyhatatlan buli lesz.

A másik sokkoló hír pedig, hogy az augusztusban megrendezésre kerülő miskolci Gyárfesztivál egyik fő fellépője lesz a svéd Soilwork. Mi mást is mondhatnék erre, mint hogy: kötelező!

Végezetül pedig egy pophír: készül az új Machine Head lemez is, legnagyobb örömömre. Ehhez kaptok egy kis werkfilmet is!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr732907691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamo.blind 2011.05.16. 20:05:27

@Tökinger: Mit vársz ennyire? A Guano Apes-t, a Soilwork-öt vagy a Machine Head lemezt? Mert én mindegyiket! :)

Tökinger · http://napilaci.blog.hu/ 2011.05.18. 20:31:05

Guano sztem gagyi, remélem nem bántalak meg vele...
Soilworköt csipázom de nagyon...
Machine Head meg zsírdisznócsászár...
Szóval a Machine Headet:)

adamo.blind 2011.05.19. 11:07:03

@Tökinger: Dehogy bántasz meg! :) Én se vagyok elvakult Guano Apes rajongó, csak néha a "kevesebb a több" alapon nagyon is bejön az egyszerű zenéjük.
A Machine Head lemezt akkor meg együtt várjuk! :)
süti beállítások módosítása