Napi zene 81.

2011.04.04. 09:49

vidi

Vicces ezt mondani a death metál alapítójáról, de Charles Michael Schuldiner a legszimpatikusabb és legtehetségesebb ember, akit valaha fellépett a zajos deszkákra, nemcsak egy kedves frontember, hanem egy elképesztő dalszerző-gitáros is, aki a ma napig jelen van az életemben.

Nem múlik el hét, hogy a digitális magnómba be ne ugorna valami tőle. Ma napomat is úgy kezdtem, hogy leültem a notim elé dolgozni és elkezdem a Sound Of Perseverance Death albumot hallgatni és komolyan mondom a nagyon sokadik hallgatásra is libabőrös vagyok tőle! (Érdemes megfigyelni, hogy napi húsos-hatalmas zenénkben is, hogy milyen elképesztően tolják, takra lehozzák az album verziót!) 

Chuck idén decemberben lesz 10 éve, hogy meghalt, de személyiségével és dalaival megteremtette magának a hallhatatlanságot.

Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr32798087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása