Világhírű rendezőnk Tarr Béla korábbi kijelentése, hogy harmincnégy év munka után felhagy a rendezéssel, kicsit elhamarkodott volt, ugyanis még egy utolsó filmet bevállalt, mégpedig a Rambo következő részét.

A rendező életművét lezáró, Berlinale nagydíjas 'A torinói ló' című filmje annyira lenyűgözte Avi Lernert Stallone állandó producerét, hogy hosszas rábeszélés után megegyezett a Tarral, hogy elkészít mindenki kedvenc akcióhősének következő kalandját bemutató filmet, ami jelenleg a 'Rambo five: Rambo's rocking-chair' munkacímen fut.

A történet előreláthatóan Rambo isten háta mögötti tanyáján játszódik, ahol megismerhetjük életének azon napjait, amikor nem harcol, hanem éli a hősök minden napi, felettébb unalmas életét, miközben barkácsol magának egy hintaszéket.

Én már tűkön ülök, hogy láthassam.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr432790752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása