Politikus tapéta

2011.03.01. 11:59

vidi

Amerikában vannak tájékozott emberek is, nem mindenki dagadt és hülye, de ilyet elég ritkán tapasztal az ember. Van egy zseniális brooklyn-i cég a Filthy Home, aki bedobott nekünk, az egyébként zseniális cuccai mellé, pontosabban közé egy elképesztően jó country stílusú, leselejtezett konyharuhára hajazó öntapadós tapéta kollekciót, piros, zöld és rózsaszín színekben.

Komolyan, most ennyire naprakészek kicsiny országunkból, ennyire jól ismerik a belpolitikai helyzetet, vagy csak véletlenül lőttek tízest?

Ugyanis itt vannak a szebb napokat látott pártok és a szocik, akik állandóan azt hangoztatják, hogy újra kell építeni magukat az alapoktól, mert ekkora mélytorkozásra nem voltak felkészülve, pedig csak a 2/3-át kellet benyelniük.

A demokrácia letéteményesétől, Brooklyn mélyéről meg is jött az első segítség, hiszen gondoljunk csak bele, egy párt életben tartásához kellenek közösségi terek, székház, ilyesmi, aminek nagyon fontos a belső építészete, a falak megjelenése.

A tapéta mindenki tudja remek dolog, főleg ha ennyire egyértelműsíthető, az amúgy igen korlátozott felhasználási terület.

Akkor lássuk miről is beszélek.

MSZP-s piros-fehér design tapéta:

MDF-es zöld-fehér design tapéta:

és a liberális SZDSZ-es rózsaszín-szürke design tapéta:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr52700926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamo.blind 2011.03.01. 13:47:53

Az uccsó inkább narancssárga-szürke, vagy már magam sem tudom: színtévesztő családból származom! :) Ezek után már csak a fasza linóleum hiányzik...
süti beállítások módosítása