Napi zene 68,9.

2011.02.16. 12:34

vidi

Adamo szándékosan sokkolja a blog elképesztő számú olvasóját, még a végén virtuális öngyilkos lesz valaki.

Tudom, hogy minden emós sírva szarik, mert sajnálja a barnamacit, a rántott hústól is bocsánatot kér, mielőtt megeszi és a villanykörtét is feketére festi, mert csak sötétben tudja érzelmeit a padlóra hányni, de ami sok, az sok.

Itten nem lesz gyilok, cselszövevény, kaki!

Más halálos veszedelem nem lévén, akkor vezessük fel a napi, de már hallgatható zenénket!

A Polly Is Dead-et nem csak a neve miatt szeretjük, éppen ezért kint is van itten jobb oldalt a ’Hallgass magyar zenét köcsög’ linkgyűjtemény alatt.

Polonkai Tomi zenekara 1993-ban alakult Egerben, átmentek mindenen, mindenkin, voltak lent, fent már nem nagyon, bár megnyertek egy tehetségkutatót, aztán Tomi kis is szállít a végén, csak a dalokkal foglalkozott, de jó szokás szerint az érdektelenség és a motiváció hiányában földbe álltak úgy 2005 táján.

Most PolonTomi visszatért a vicces nevű Bálnalovassal és ott folytatja, ahol abbahagyta, diszkrét trutymóba itatott morzsazene ez is a javából, óriási érzelmekkel és mélységekkel. Van fent egy daluk, ami rögtön odapörrent rendesen, van némi Chaines áthallás, de ettől még nagyon ott van, a nyakficam énekes Apey tálalásában.

PolonTomi újra a placcon és ez jó! 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr512665163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamo.blind 2011.02.16. 21:47:10

Az énektéma tényleg... nem gyengén Chains-es.
süti beállítások módosítása