S8

2011.02.10. 11:09

vidi

A "nemzeti együttműködésében" a fidesz frakcióvezetője, Hódmezővásárhely polgármestereként élet és halál ura, a roppant szimpatikus és empatikus, a népet szolgáló Lázás János rengeteget utazik és nem szeret sehonnan elkésni.

Mivel roppant kifinomult az ízlése, szereti a V10 mélyen búgó hangját és persze a biztonságot, kikérte egy tanácsadó- és szakértő véleményét autóbeszerzés ügyben, majd döntött, nekem az S8-as kell (vicc, de le sem kell írni, hogy Audi, ugyanis ebből már minden autóbuzi tudja mi ez!).

Nem is értem miért nem egy Murciélago-t választott, biztos a Lamborghinibe nem fért bele a koffere.

Az S8 amúgy legendás kocsi, a zseniális Ronin című filmben már bizonyított, de ott nem politikusok használták, a Szállító 3.-ban pedig pont olyat használt Jason Stateham, mint  a Jancsika, de ebben sem politikusokat fuvarozott vele!

Egy kis számtan, a ’fapados’ S8 30 millió, ebből ha már nagy kocsiban gondolkodunk, mondjuk alaphangon kijön 4 fullos Škoda Superb és ezek a Business felszereltségű, TDi motoros, 6 fokozatú DSG automata váltós kocsik elképesztően profi és felső kategóriás autók, de már ez is a túlzás kategória. Ha már itt tartunk, az én kis fiat grande puntómból 10 db simán kijönne!

Egy másik véglet a témában, ami roppant szimpatikus, de már kicsit abszurd, ugyanis a brit nagykövet helyettes, aki alapból kerüli a státusszimbólumokat és állítása szerint soha nem vágyott modern luxusautóra, egy british racing zöld Trabanttal tolja pesten, láss csodát, hivatalosan nem jár neki szolgálati autó és a saját kocsija is csak egy Kia Carnival.

Ez milyen?

Jancsika, egyébként gratulálunk az autódhoz, szerezzen neked sok örömöt, toljál le mindenkit magad elől az útról, legyél kemény gyerek, hiszen megteheted, mert együtt működsz a nemzettel.
 

Szánalomfaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr722651256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etelközi Vata 2011.02.10. 15:01:50

Sógor-koma ország voltunk, vagyunk, leszünk...
Sok kis 30 milla, és máris jutna pénz óvodára, iskolára, egészségügyre, nyugdíjra, satöbbi...

Nem baj, kedves politikusok, lopjatok csak tovább, ez jár nektek...
süti beállítások módosítása