Régen adtunk raklapfos díjat, de most nincs mit tenni, ki kell szórnunk egyet.

Huth Gergely a roppant színvonalas ECHO Tv Hangos többség című műsorának vezetője, valamint a még színvonalasabb Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettese simán megugrotta a lécet, Trollok támadása című remekművével megnyerte a már régen odaítélt raklapfos díjat.

„Nehogy azt gondolják, hogy az új médiaalkotmány és a médiatörvény mindezen bármit is változtat. A pongyola törvényszöveg nagyképű szerzői pontosan az efféle magatartást felejtették el világos módon megtiltani, miközben közvetlen beleszólást engedtek a kormánynak egy olyan szférába, amihez a mindenkori hatalomnak semmi köze.

A médiaalkotmány rendelkezése, amely tiltja bármely személy, kisebbség vagy többség „nyílt vagy burkolt megsértését”, a szakmabeliek helyett csupa jogásszal telepakolt médiahatóságnak és (a fellebbezések nyomán) egyes bíróknak kiváló alkalom lesz a vélemény-újságírás üldözésére. Pedig a nagy tudású törvényírók legalább az első leckéig eljuthattak volna a médiaetika-tankönyben: a hír szent, a vélemény szabad.

Nem fordítva.”

Mi van hülyegyerek, ez most komoly?

Baszod Gergőgyerek abszolút idióta vagy, ásd el magad jó mélyre te szánalmas, agyhalott pöcs.

Itt a díjad majom!

Szánalomfaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr32630111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökinger · http://napilaci.blog.hu/ 2011.02.01. 12:28:11

nálam is van egy kis szavazás, igaz a téma jóval könnyedebb...

Tökinger · http://napilaci.blog.hu/ 2011.02.01. 12:35:50

Nálam is van szavazás...kicsit könnyedebb a téma...
süti beállítások módosítása