Napi zene 43.

2011.01.13. 13:16

vidi

Adamo mester lehajrázott, de csak felvariálom az én megfejtésemet is a napra, mivel a tegnapi napi kissé depresszív és lehangolt zenéire asszociálva napilaci barátunk megállapította, hogy rámentünk a lányokra, mivel grunge napot tartottunk.

Nem tudom, milyen lányokra gondolt, mert a nirvanás kinyúlt pulóveres, tarisznyás, rinya picsáktól mindig is kivert a víz, attól függetlenül, hogy azóta sem tudom, mi a faszom az a grunge? (Tudom a 90-es évek Seattle-i zenei irányzata, de abból sok nem volt trutymó!)

Ezt is, mint az összes többi dobozt valaki, valamilyen célzattal kitalálta, pedig az ilyen kategorizálásnak semmi, de semmi értelme nincs, mert van jó zene és szar, ennyi!

Az viszont tény, hogy a fostalicska csoportba sokkal nagyobb a tülekedés, mint a hallgathatóban.

Mivel mi egy mértékadó, de szar blog vagyunk, most is, mint mindig letolok egy kiváló, sőt zseniális muzsikát.

Akkor kicsit dobjuk fel a mai esőáztatta napot és költözzünk lélekben melegebb helyre, irány Kalifornia, tarisznyás lányok pedig elmehetnek a picsába!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr622581008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökinger · http://napilaci.blog.hu/ 2011.01.13. 15:25:58

Zseniális zene:)
A gadzsikat meg elég pontosan leírtad... A skatulyának akkor van értelme, ha behatárolható a zene és nincs időd elmesélni milyen is, csak rábaszod, hogy pl. jelen esetben stoner vagy desert rock... Sztem.
Találkozunk a Gödörben;)
süti beállítások módosítása