Napi zene 36.

2011.01.06. 13:40

vidi

EU elnökök vagyunk, ráadásul egy olyan közegben, ahol még csak az nem köpött le minket, aki a nagy tülekedésben nem fért oda a pofánkhoz.

Bár nem értem miért okoskodik és határolódik el mindenki, ugyanis az unión belül minden tagországnak van valami van a füle mögött, nem is kevés.

Gyertek ide köcsögök, ülésezzetek, élvezzétek a luxust, egyetek, igyatok, kurvázzatok a pénzünkből, de legalább addig, amíg a vendégeink vagytok fogjátok be a pofátokat, mert így illik. Ha nem tetszik, nem kell idejönni, tudtommal nem kötelező!

A médiatörvényen innen és túl, van egy ország, amit már lassan azok is megutálnak, aki benne laknak és ez nem gyenge teljesítmény beismerem. Gratulálok gyerekek.

Mindenki vörös posztója, a médiatörvény természetesen alapjaiban rossz (elolvastam!). Van egy hatóság, ahol ott az erő sötét, pontosabban narancssárga oldala és várhatóan le is lézerfütyiz vele minden sajtó szabadságharcos huncutkodót. Nincs apelláta, szopni fogsz, ha papírkutya, ha elektromos angolna, ha foci hangya vagy bárki vagy!

Akkor szóljon a talpalávaló, a gyűlölet esztétikája. (Adamo itt van egy speciális csak neked verzió:-))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr12564857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamo.blind 2011.01.06. 15:22:44

Jajj, de szar volt ez a szám élőben, a Hegyalján... fújfúj. Haha.
süti beállítások módosítása