X

2011.01.04. 13:59

vidi

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szankció alkalmazását kéri a médiahatóságtól Etelközi Vatabá barátom kedvenc műsora, a RTL Klub Való Világa ellen, mert szerintük az "család- és erkölcsromboló" műsor.

Stágel Bence, a szervezet elnöke, országgyűlési képviselő elmondta, az IKSZ álláspontja szerint a nézők nem azért "fogyasztanak médiaszemetet", mert erre van igényük, hanem azért, mert ezt teszik eléjük.

Mi van majomgyerek, agyadra ment a jobb kezed?

Az szinte biztos, hogy egy kis suttyó, alattomos geci vagy, aki egy túró rudit a seggébe nyomva, valami szutyok pornóra, remegve recskáz, miközben nyalogatja a szomszéd asszony ellopott bugyiját.

Mi van álszent kisköcsög?

Öcsike, a hittanos és a rendszeresen a templomba járó csajok úgy dugnak mint a gép, én már csak tudom, mert az ismeretségi körömből legalább fél tucat megvolt és akkor mi van? (Egy kis háttérinfó, fiatalon többször nyertem ministráns versenyt, volt, hogy egy hónapban 37 misén ’szolgáltam’, úgyhogy én már csak tudom mi zajlik ezen körökben!)

Menjetek ti a picsába, túrórudizzatok csendben és fogjátok be a pofátokat!

Szánalmas(ok) és álszent(ek) vagy(tok), de nagyon!

Amúgy meg ne nézz tévét te paraszt!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr952559884

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kereszténydemokraták vs Való Világ 2011.01.04. 15:12:02

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szankció alkalmazását kéri a médiahatóságtól az RTL Klub Való Világ című sorozata ellen. Bátorítják az embereket, hogy élve az új médiatörvény adta lehetőséggel, tegyenek bejelentést.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása