Vagyis Kellemes Ünnepeket; de mivel rendszerint itt a mi kis szülővárosunkban, imádott polgármesterünknek, Dr. Faragó "A kommunizmus nem halt meg, csak pihen!" Péternek némi gondot okoz a közterek karácsonyi díszbe öltöztetése, nem mindegy, hogy honnan megyünk hová, mert jelen esetben csak a városunkba látogatóknak kíván szép napokat, a helyi parasztoknak meg marad a tekepennÜ semelleK!

Ebből kifolyólag, eme szép ünnepen a baráti körben már csak ezzel a kifordított kifejezéssel kívánunk egymásnak Boldog Karácsonyt, s fejezzük ki szeretetünket!

Mellesleg remélem, már mindenki megírta a kis kívánságlistáját a Jézuskának, hogy mit is szeretne idén a fa alatt látni, de személy szerint én mindenkinek egy szép sárga biciklipumpát kívánok, mivel az nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr262529624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi 2010.12.21. 12:19:02

Ez qva jóóóóó

adamo.blind 2010.12.21. 12:32:05

@vidi: Holnap feltolok egy képet is a remekműről, este kimegyek lefényképezni!
süti beállítások módosítása