Black metal

2010.12.16. 08:02

csercsab

Gyermekkorom egyik Black kedvence, (ha már muszáj kategorizálni) az újító dalai miatt a svájci Celtic Frost. A lemezei között is az Into the Pandemonium nyerte el a tetszésem, hiszen egyrészt dallamos, másrészt nem a bárgyú templomgyújtogatásról, és fordított kereszt szorongatásáról szólt.

A legutolsó lemez, melynek most nem jut eszembe a címe, de "vasgyűjtő" ismerőseimnek hátha eszébe jut, szintén oké. Talán megelőzte a korát jócskán, hiszen ma már a Black műfajon belül is számos érdekesség belefér. Akik voltak olyan merészek kilépni, a true "örökségből": Arcturus, Ulver, Enslaved, Dimmu Borgir, Samael. Akik maradtak a kliséknél, de irgalmatlan jól tekerik: Mayhem, Marduk, Tormentor.

Szóljon a Mexican Radio

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr502519011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása