Magyarra fordítva ez az egyik ős-Metallica szám címe, amellyel a banda előszeretettel zárta minden egyes koncertjét a már véget ért World Magnetic Tour elnevezésű világkörüli turnéján.

November 11-én, az ausztráliai Sydney-ben Kirk Hammett gitárosnak pedig szó szerint sikerült végrehajtania a dal címében összefoglalt utasításokat.

Mivel a hideg ellenére már nem szabadtéri koncertekről beszélünk, így a banda újra hozta a már bevált kis ajándékát a rajongók számára, a fekete, kisebb-nagyobb Metallica feliratú strandlabdáit.

Nem lövöm le a poént, tessék szépen megnézni a videót, és a kép jobb alsó részére koncentrálni, úgy a 20. másodperc környékén.

Jómagam és sokan mások is egyből James Hetfield lányára tippeltek, így egy külföldi kommentelő poénosan meg is jegyezte, hogy a buli után Hetfield valószínűleg kirúgja Kirk-öt, és máris felhívja Mustaine-t, hogy szálljon vissza a csapatba!

Az incidenst a Metallica a hivatalos honlapján is posztolta, ahol közölte, hogy a kislány az egyik színpadmester lánya volt. Szerencsére semmi komolyabb baja nem történt, és továbbra is jó barátok maradnak Kirk-kel.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr792496650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2010.12.07. 14:08:29

Seek and destroy a javából ám!
A színpadmester miért Metallicára viszi a kislányát.
Én ilyen korban Kalálára jártam

adamo.blind 2010.12.07. 16:03:30

A metált nem lehet elég korán elkezdeni! :)
süti beállítások módosítása