Minden doom banda legkultikusabbja a chicagói Trouble, ahol az úthenger zenei színtér egyik leghatalmasabb gitárduója, a legendás Bruce Franklin és Rick Wartell páros penget, olyan elképesztő témákat, hogy az ember csak kapkodja a fejét!

A Trouble egyike a legrégebbi doom bandáknak, azoknak, akik a Ozzyék farvizén haladva lényegében megalapították a stílust 1979-ben, a fiúk nagyszerű érzékkel kombinálják a Sabbath riffeket és tempókat a Judas Priest-féle melodikus, ízes ikergitár témákkal.

Hallgass egy kis muzsikát a mesterektől, garantálom hogy a nyamvadt testedbe visszaköltözik az erő, béke és harmónia fogja simogatja a mocskos lelkedet, a buta fejeddel elismerően elkezdesz bólogatni, miközben földöntúli vigyor ül ki a beteg arcodra kisköcsög!


A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr262437932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2010.11.10. 14:02:24

Szia!

Ezt most véletlenül jól, toltad. Az utolsó számnál már elkezdtem keresni a zöldszínű aloe vera termékkatalógust, de csak egy piros multifiltert találtam helyette.
süti beállítások módosítása