Magma Rise feat. MOOD

2010.11.08. 11:37

vidi

Nem tudom nem észrevenni, de ez a plakát több, mint bizalomgerjesztő. Vagyis?

 

Ha valaki már régóta benne van a magyar mocsárzenei életben és imádja is azt, az rögtön vágja a megfejtést, ami nekem igencsak kikerekítette, az amúgy is alváshiányos és roppant karikás szememet!

Itt kérem szépen nincs másról szó, mint hogy a Magma Rise lemezbemutató koncerten a két vendég jóvoltából megtörténhet és akármibe fogadok, hogy meg is fog történni, hogy a színpadon együtt fog állni a nagy magyar doom legenda a MOOD 4/5-e, vagyis Hegyi Kolos, Holdampf Gábor, Füleki Sándor, Megyesi Balázs (Koltay Tamás a hiányzó!) és ha már ott vannak, akkor...!

... és remélem a Magma által újragondolt Glow, Burn, Scream-en kívül megdörrentenek egy-két MOOD klasszikust is, csak a miheztartás végett (mondjuk a Howling-ra én biztos letépném az arcomat és Erős Pistával (Pistával, érted?) megenném!)

Mindenki jöjjön!

DOOM ON BASTARD!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr582433205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása