Megy itt a ködösítés, hogy az alámondásos VHS korszakot visszahozva, az oldszkúl, retró film műfaját megteremtve, pontosabban feltámasztva Sly visszatért a 80-as évekhez. Lehet, hogy látszólagosan ez vabn, de ez egy roppant nagy baromság! Ez a jelen, így kell kinéznie egy tesztonszeron mozinak.

Az én korosztályomnak soha nem fogják letolni a torkán a CGI orgazmusban vergődő szarokat, mert a hitelesség, ami eddig sem volt ezen műveknek mércéje, az elmúlt években már a béka segge alá került.

Vissza követelem az igazi izzadságszagú, kőkemény férfiakat, akiknél a bajtársiasságon kívül más nem létezik és persze lezúznak mindenkit, akit te is agyonbasznál, ha lenne vér a pucádban!

Kikérem magamnak a vicces, sőt szánalmas baromságokat, amit a gamerek torkán simán letolva, próbál lebutítani mindenkit! Miezkiez, baszod?

De nincs veszve semmi, végre megint itt van az én hősöm, aki lekaszabolja a fél világot az idealizmusa zászlaja alatt, de már itt vele tartanak a haverjai is, akik olyan szintem hozzák a férfias karaktereket, hogy azok egyszerűen szétrobbannak a vásznon. Na mindenki húzzon a moziba, KÖTLEZEZŐ!

Köszönöm Sly!

rendező: Sylvester Stallone
forgatókönyvíró: Sylvester Stallone, Dave Callaham
zeneszerző: Brian Tyler
operatőr: Jeffrey L. Kimball
producer: Kevin King, Avi Lerner, John Thompson
vágó: Ken Blackwell, Paul Harb

szereplő(k):
Sylvester Stallone (Barney 'The Schizo' Ross)
Jason Statham (Lee Christmas)
Jet Li (Ying Yang)
Dolph Lundgren (Gunnar Jensen)
Eric Roberts (James Monroe)
David Zayas (Garza tábornok)
Mickey Rourke (Tool)
Randy Couture (Toll Road)
Steve Austin (Paine)
Bruce Willis (Mr. Church)
Arnold Schwarzenegger (Trench)
Charisma Carpenter (Lacy)
Giselle Itié (Sandra)
Gary Daniels (The Brit)
Terry Crews (Hale Caesar)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr472371444

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Leia Significativamente mais 2018.02.13. 20:03:46

La femme publique (1984) - Celebvids

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása