Celebvilág

2010.10.05. 08:52

csercsab

Egy II. kerületi kastély valamelyik hálószobájában.

Pitt: Jó reggelt! Hogy aludtál Angie?

Angie: Köszönöm, a Beverly Hillsen sokkal jobban lehet aludni. Itt az egyik szomszéd lakásfelújítást végez, a másiknál valami dáridó hangjait lehetett hallani. Még az esti nyugtatóm és az altatóm se segített sokat.

Pitt: Igazad van, Angie. Én sem pihentem jól, pedig rettenetesen fárasztó napom volt. Egész nap csak sminkeltek, és szexjeleneteket kellett felvenni. Ráadásul az Aston Martin-t is unom. Alíg várom, hogy itthagyjuk ezt a Budapestet. Mikor Robart Redforddal forgattunk itt, azóta minden csak rosszabb lett. Mintha semmi sem változott volna.

Angie: Igen! A kicsi Maddoxot is inzultus érte az iskolában, néhány bennszülött gyermek elvette volna a mobiltelefonját. Továbbá nincs szójatej sem, csak valami tehéntej. Borzasztó!

Pitt: Gyorsan leforgatom a filmet, és eltűnünk innen. Legközelebb inkább a Balkánra megyünk, ott rendezettebbnek tűnik az élet. Na mindegy, bevásárolok, oké!

Angie: Yes! De ne olyan Valentino Martinez buktál hozzál Maddoxnak, mert fáj tőle a hasa.

Pitt: Oké!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr802345808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása