Na egy kis igazi rockandroll, amit vagy így kell játszani, vagy sehogy, legfőképpen trióban, a TCS meg természetesen elmehet a picsába!

Lemmy ’60 felett már csak szopatok!” Kilmister és csapata egyértelműen az etalon r’n’r banda. Phil Campbell, Mikkey Dee úgy élnek, úgy játszanak, olyan figurák, ahogy a rockandroll életvezetés tankönyvben le van írva. Hatalmas tróger mindegyik, de főleg az öreg alkesz. Na jó Dee sportemer és Duran-Duran rajongó, de megbocsátom neki, ahogy Vata barátomnak is.

Egy régi sztori, még a régi tagokkal:

"Jo Howard, Ron bombázó felesége elsétált mellettük, és minden megmozdult, tudod, mire gondolok? Wurzel pedig szemtelenül bámulva megjegyezte: - Hú, de megbasznám, te nem?
Ron meg azt válaszolta: - Ami azt illeti, én meg is szoktam. Ő a feleségem."

A zenekar a több, mint harminc éves pályafutásuk során kiadtott huszonhárom albumot, megkapták a Grammy-díjat, és olyan dalokkal hódították meg a rockzene világát mint az Ace of Spades, a Bomber és az Overkill.


-Igaz vagy csak urbánus legenda az a híres sztori, hogy egy orvos szigorúan megtiltotta, hogy vérátömlesztést kapj, mert a tiszta vér kikészített volna?
-Majdnem. Valamelyik menedzserem egyszer kitalálta, hogy friss vérre lenne szükségem, az kicsit helyreállítana. A doki, miután mintát vett tőlem, figyelmeztetett, nehogy bárkinek vért adjak, mert ami bennem folyik, az bárkit megölne, ha-ha!
-Le tudnál jönni a piáról, ha kellene?
-Miért kellene? Ha eddig kibírtam így... Különben is, ha leállsz a piával, egyből jön a másnaposság. Én ezt az érzést már rég nem ismerem, mert mindig iszom...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr692320229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamo.blind 2010.09.24. 18:36:47

És Lemmy mondta azt is, hogy:
"... '69 nyara volt életem legjobb nyara: nem emlékszem semmire, de soha nem fogom elfelejteni ..." :)
süti beállítások módosítása