Speak english or die

2010.08.26. 13:42

vidi

Itt egy idézet Etelközi Vatabá Hervis-ben vásárolt kerékpár computerének magyar nyelvű használati utasításából.

A készülék 13 funkciós, de van 16 funkciós változata is, melynek teljes kézikönyvéből a Vatáéhoz csak 13-at fordítottak le ténylegesen, valószínűleg a maradék 3 ment a google translaterbe…

PRESS THE BUTTON baszod!

1. Fenntartás műsor

Ez hozzászokott emlékeztet ön részére a részek visszahelyezés vagy -hoz olajoz a láncok és kormányos után a pezeta messzeség van nyúlt. Jobb után KM/MÉRFÖLD kiválasztás, a előre beállít egész messzeség -ból 600 km (vagy mérföldek) akarat villanás, sajtó jobb gomb -hoz kiválaszt között 200, 400, 600 és 800 km (vagy mérföldek) akarat villanás, sajtó jobb gomb -hoz kiválaszt között 200, 400, 600 és 800 km (vagy mérföldek) és sajtó bal gomb -hoz igazol.

Például, ha km van válogatott, a csavarkulcs akarat villanás akármikor a egész messzeség ODO nyúl után 600, 1200, 1800 km (vagy mérföldek).

Sajtó bal gomb -hoz megáll villanó -ból csavarkulcs.

2. HŐMÉRSÉKLET

Sajtó és ragaszkodik BAL gomb részésre 2 második C akarat elkezd -hoz villanás. Sajtó JOBB gomb -hoz kiválaszt C vagy F és sajtó BAL gomb -hoz igazol. Sajtó JOBB gomb bejönni a Átkutat mód.

3. MAGASVASÚT BACKLIGHT (választható)

(Itt olvasható hogy csinálhatok a bringámból magasvasutat. Sajnos nem tudom megfejteni, pedig szeretnék egy bringavasutat...-Vata)

A MAGASVASÚT backlight lehet urned- ra egyik ahogy következik:

Tárolás jobb gomb részére 2 második, a MAGASVASÚT könnyű lesz esztergált -ra részére 8 második és számítógép akarat akkor megy böjt átkutat mód -val utazás messzeség, a legnagyobb sebesség, átlagos sebesség és utazás imer bemutatás egyszer.

Sajtó egyszer balra gomb, a MAGASVASÚT könnyű lesz esztergált -ra részére 4 második és a számítógép akarat megy a frezze test memória mód ugyancsak.


Vatabá teljes tudatlanságban teker, segítsetek neki, hogy megtalálja a fényt!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr932249459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása