Barabás Lőrincet ismerem már régebbről, persze csak zeneileg, Blas barátom mutatta anno. (Amióta családom van, kicsit kiestem ebből a közegből, ha van időm és erőm és a kedvesem elenged akkor inkább eltolom a szekeret valami úthenger koncertre, a többi már nekem jellemzően történelem!)

Amúgy nem volt nehéz megjegyeznem Lőrincet, roppant szimpatikus arc, aki némi fogyatékossága ellenére is elsöprő, impulzív muzsikus, zseniális trombitás, dalszerző.

Lőrinc nagyon fiatal, 83-ban született, 16 éves korától 2002-ig a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatója, itt felszabadult a tehetsége, megismerkedett a jazzel és egyéb zenei műfajokkal, majd 2006-ban sikeresen végezett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszékén. Azóta talán csak death metál zenekarban nem játszott!

A trombitás-zenekarvezető nevét viselő, eklektikus városi tánczenét játszó csapat 2006-ban alakult Budapesten. Ez a számuk (is) elképesztően jó, hallgassátok meg köcsögök!

Kösz Csercsab a memóriafrissítést, baszod!


Aki akar kicsit lazítani és nem strucc, az nézzen körül az MR2 akusztik lejátszóján (is), garantáltan meglepetés fogja érni!

METÁL!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr662243637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása