Hova tűnt Sanyi?

2010.08.05. 06:08

vidi

A focit (is) szereti a blog, a magyart is természetesen, mert nem majom, képmutató, buzi pöcsök vagyunk, hanem tiszta szívű hazafiak, akik bár tudják, hogy a béka segge alatt vagyunkó, vagy még onnan is lejjebb, de akkor is szurkolunk a labdakergető fiainknak.

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Most, hogy új szelek fújnak és Csányi valami Egervári Sanyibá lett a főnök, lehet okunk bizakodásra, azonban egy-két dolog mellett nem mehetünk el szó nélkül.

A szövetségi kapitánybá keretet hirdetett Rooneyék ellen és mit látok:

- Torghelle Sanyi az elmúlt hat évben 42-szer szerepelt, most kimaradt! Mi van? Egy olyan embert kihagyni, aki az elmúlt években a hátán vitte a csapatot, szívét, lelkét kitette a pályán, megalkuvás nélkül tette a dolgát egy igen nagy balgaság. Ahogy szoktam mondani, ha ISO minősíteni kellene a fiúkat, csak a mi Sanyink kapná meg, meg maximum a Juhász Roli!

- Visszahozták Komlósit és Czvitkovicst, akik ketten nem tesznek ki egy használható embert és ha már itt tartunk, hol a retekben van Bodnár László, Tőzsér Dani ás Vass Ádám.

- Vanczák Vilit és Király Gabit mikor és ki felejti már el örökre!

Röviden ennyi, van még mit dolgozni Urak, de ez így és eddig szánalmas. 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr802200400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2010.08.05. 11:58:05

Nincs igazad muki!
Torghelle szánalmas! (Csakhogy klasszikust idézzek)

vidi 2010.08.05. 13:11:06

Barátom, fogjad be az arcodat!

Etelközi Vata 2010.08.07. 07:14:17

Torghelle a labdarúgás velorexe...
süti beállítások módosítása