Az országgyűlés kicsit több, mint 70%-os többséggel elfogadta a kormányprogramot, Orbán Viktort választotta Magyarország következő miniszterelnökévé és megalakult az új kormány.

A sokat fikázott kormányprogramban természetesen a fiúk csak a célokat jelölték ki, a konkrétumok megvitatására lesz idő és alkalom, az ellenzék nagy bánatára, aki már most nem tudnak magukkal mit kezdeni.

 

"Sok millió magyar ember vállán állunk, akiket munkánkkal szerényen és alázattal kell szolgálnunk" - jelentette ki miniszterelnökbá.

Nem lesz könnyű menet, sőt, de ha tökösök lesztek meg tudjátok csinálni, egy a lényeg mindig tisztességesen és felelőséggel csináljátok.

El ne kurjátok nekem.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr262043998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2010.05.31. 13:09:53

Öcsi!
Ha elkúrják, jön a Jobbik! Most éppen csöndben vannak, mert örülnek, hogy a trianoni békeditátumra, legálisan is lehet már emléklezni.
Továbbá láttam néhány Gárdistát, akik vizet gyűjtöttek a Dunából, viszik fel Borsodba.
süti beállítások módosítása