„Ha a fiú nem Isten igéje akkor Isten sosem szólalt meg.”

Cormac McCarthy

Kedves Köcsög Szülők!

A blog ALARM funkciója életbe lépett, úgyhogy figyelje mindenki május utolsó vasárnapjának aktualitását, itt van nyakunkon a gyereknap.

Még ha olyan trógerek is vagytok, mint én és néha úgy is érezitek, hogy csak a gyerekről szól minden nap, azért ezen a napon, de inkább egész hétvégén szóljon valóban minden a gyerekekről.

Köcsögök, a gyermekeknek feltétel nélküli szeretetre, megbecsülésre és természetesen biztonságra van szükségük, óvjuk őket, de engedjük őket létezni és gyönyörködjünk abban, ahogy felcseperednek és kibontakozik a személyiségük. Én ebben is elég gyenge vagyok, mert mindenért rájuk szólok, de ígérem próbálkozni fogok.

Egyébként „kitaláltam a legjobb módszert, hogyan adjunk tanácsot gyermekünknek. Először találjuk ki, mit akar, aztán tanácsoljuk neki, hogy tegye azt.”

 

Fiúk imádlak Titeket!

"Szeretetük átlát a hegyeken, hétmérföldes csizmával lépked a szeretetük, s egy léghajót elkormányoznak a szeretet erejével, ha rajta utazik gyermekük."

Örkény István

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr252037524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása