Volbeat

2010.05.12. 13:49

vidi

Pénteken MetallicA koncert, de ne feledkezzünk meg arról a roppant örömteli tényről sem, hogy az egyik elő zenekar, a riffelés és a rockabilly házasságából született Volbeat, az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettje. Ahogy Csercsab barátom szokta mondani, „Óriási!”

A messzi északról, pontosabban Dániából érkezett négy csóka zenei turmixa teljesen egyedi, olyan mintha Elvist összekevernénk a modernkori trash nagyjaival. Elég perverz, nem?

A Volbeat egyébként 2001-ben alakult Dánia fővárosában Michael Poulsen énekes-gitáros vezetésével, aki a megtestesült frontember, annyira karizmatikus, hogy Hetfield mellette egy beszari kiscserkésznek tűnik.

Poulsen amúgy három lánytestvér mellet nőtt fel, nem is csoda, hogy a zenébe menekül és ennyire feszes rockandroll arc lett belőle. A királyt idéző orgánuma, a gesztusai, kivarrt felsőteste - többek között három Elvis-tetkó, J.R. Cash felirat virít rajta - hátranyalt haja igazán egyedivé teszi a mezőnyben.

Bár lemezeik is igencsak kiválóak a Volbeat igazán koncerten működik, a tagok, főleg Michael vicces, teljesen közvetlen és lehengerlő teljesítményének köszönhetően. Kötelező headbanging köcsögök!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr561997056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamo.blind 2010.05.13. 10:28:17

Vidikém, írtam Neked az iwiw-en, de a lényeg, hogy senkinek nem kell a jegy... :( Vagy sikerült már megoldani a helyzetet?

Ricsi1976 2010.05.17. 09:35:41

Az internetes Metallica koncert lehúzásokkal negatív kritikákkal ellentétben, kurva jó volt és egy örök élmény! Kinyalhassák!!!! :D:D:DD A hang is fasza volt már a Metallica alatt és a vizuális élmény is. A kritikusok meg menjenek Ossián meg koncertre ott biztos nagyobb élményben lesz részük. Nem véletlen, nem lehet az indexes kritikához hozzászólni. Egy bajuk lehet, hogy nem Ők szervezték és savanyú a szőlő! Muhahahaha. Amúgy meg nem a kritika alapján fogják az emberek értékelni az eseményeket, mert ugye a kritika olyan, mint a segglyuk! :D
süti beállítások módosítása